کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

رسانه صهیونیستی: قدرت آتش‌‌بار زمین به زمین حزب الله از ۹۵ درصد ارتش‌های دنیا بیشتر است

رسانه صهیونیستی: قدرت آتش‌‌بار زمین به زمین حزب الله از ۹۵ درصد ارتش‌های دنیا بیشتر است یک روزنامه چاپ سرزمین اشغالی با اذعان به توان بالای موشکی و راکتی حزب الله لبنان، نوشت که این گروه مقاومت توانایی شلیک روزانه چهار هزار راکت و موشک در روز را دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 15
کد خبر: ۷۰۶۲۰

 به گزارش راهبرد معاصر روزنامه جروزالم پست چاپ سرزمین اشغالی در گزارشی حزب‌الله لبنان را یک تهدید بزرگ برای رژیم صهیونیستی دانست و به توان بالای موشکی این گروه مقاومت اذعان کرد.

این روزنامه در گزارش خود به قلم «ایلی بار-اون» سرهنگ بازنشسته ارتش صهیونیستی، نوشت که حزب‌الله در هر جنگ پیش رو با رژیم اسرائیل، توانایی شلیک ۴۰۰۰ موشک و راکت دارد. در حالیکه در جنگ ۳۳ روزه در سال ۲۰۰۶ کمتر از ۴۰۰۰ پرتابه شلیک کرد و قدرت آتش‌‌بار زمین به زمین حزب الله از ۹۵ درصد ارتش‌های دنیا بیشتر است.

طبق این گزارش، کارشناسان نظامی اسرائیلی می‌گویند که حزب‌الله در حال حاضر دهها موشک با دقت اصابت بالا در اختیار دارد که به این گروه مقاومت این امکان را می‌دهد تا حملات دقیقی علیه مواضع ارتش اسرائیل یا نقاط استراتژیک انجام دهد.

«ایلی بار-اون» افزود: «حسن نصرالله دبیر کل حزب‌الله لبنان، بارها تهدید کرده است که از موشک‌های دوربرد برای هدف قرار دادن نیروگاه اتمی اسرائیل دیمونا استفاده خواهد کرد و و از میان بردن این تهدید بالاترین اولویت اسرائیل است. ایران و حزب‌الله تلاش بسیاری برای ایجاد انبار موشک‌های نقطه‌زن انجام داده‌اند.»

این سرهنگ بازنشسته صهیونیستی همچنین نوشت که در جنگ سال ۲۰۰۶ که زرادخانه موشکی حزب الله به شدت ضعیف‌تر بود، موشک‌های حزب الله موجب آوارگی ۳۰۰ هزار ساکن سرمزین اشغالی و کشته شدن ۴۳ تن و ۱۲ نیروی نظامی شد و هزاران نفر زخمی شده و خسارات شدیدی به اماکن مختلف وارد آمد. اما اکنون طبق برخی تخمین‌ها، حزب الله بیش از 170 هزار موشک و راکت در اختیار دارد که برخی از آن‌ها تا ۳۰۰ کیلومتر برد دارند و علاوه بر این صدها پهپاد تهاجمی نیز در اختیار حزب الله است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار